Denk je erover om lid te worden?

Goed om te horen! En zo geregeld :)

Als je lid wilt worden is de eerste stap een gratis proefles.

Na de proefles kun je direct lid worden en krijg je alles wat je moet weten opgestuurd per e-mail.

Wil je meer weten? Een uitgebreidere uitleg vind je hieronder.

In onze F.A.Q. Dit is een veelgestelde vragen lijst waarin je ongetwijfeld de antwoorden vind die je zoekt voor wat betreft lidmaatschap bij Wadokai Gorinchem. Staat je vraag of je antwoord er niet tussen? Laat het ons weten! 

V. Hoe kan ik lid worden?
A. Je kunt je inschrijven via deze link.  (Volg eerst een proefles VOORDAT je inschrijft. Niet alleen omdat je dan ziet hoe wij lesgeven en zodat je de beste indruk krijgt, maar OOK omdat je een FLINKE KORTING krijgt na de proefles.)

V. Ik twijfel nog na de Proefles. Hoe zat het ook alweer met het ProefPakket?
A. Als je twijfelt is ons Proefpakket je beste keuze. Je kunt tot drie weken achter elkaar onbeperkt trainen -  een Karatepak mag je lenen. Net echt :) Je hoeft ook nog geen contract te tekenen of spullen aan te schaffen. Je krijgt echt even tijd om er rustig over na te denken terwijl je toch mee kunt doen.

V. Ik heb het Proefpakket gekozen en weet zeker dat ik lid wil worden. Wat nu?
A. Als je Proefpakket lessen op zijn kun je je inschrijven via deze link. Je kunt de volgende les gelijk weer meedoen.

V. Kan ik een kortingsbon gebruiken?
A. De geldigheid van een kortingsbon kun je terugvinden op de bon zelf. Wij verbieden verder geen combinatie van verschillende acties. 

V. Ik wil graag een Karatepak, handschoenen en scheenbeschermers bestellen. Hoe werkt dat?
A. Als je lid wordt kies je voor het startpakket.

V. Moeten de Proefpakket lessen op een vaste dag worden gevolgd?
A. Nee, dit maakt niet uit. Je kunt de lessen volgen op elk gewenst moment dat er door ons lessen worden verzorgd. Gouden tip is wel om ze zo snel mogelijk na elkaar te volgen, en zoveel mogelijk.

V. Als ik op maandag train, mag ik dan ook op woensdag trainen? Of een andere dag?
A. Je kan zelf bepalen hoe vaak en wanneer je komt trainen. Wij maken geen onderscheid in één of twee keer per week. Je staat er vrij in om bijvoorbeeld elke maandag te komen, elke woensdag, dit af te wisselen of een week over te slaan. Afspraken zoals bij voetbal dat je een wedstrijd op de bank zit bij afwezigheid op de training kennen wij niet. Je kan dus zelf bepalen hoe vaak en wanneer je komt trainen.

V. Ik heb het ProefPakket gekozen en zie in de agenda dat er een bijzondere les gepland staat. Kan ik meedoen?
A. Dat hangt van de les af. In geval van (proef)examens en de Ishikawa Cup, nee. Als er een Masters Course gepland staat olv AJ sensei zijn Japanse instructeur dan kan het wel. Deze trainingen zijn normaliter extra kosten verbonden, maar komen ivm betaling van het Proefpakket te vervallen. Neem bij twijfel contact met ons op.

V. Mag ik een vriend of vriendin meenemen naar de les?
A. Iemand die nog nooit bij ons heeft getraind kan een proefles aanvragen. Hierdoor zijn wij in het bezit van benodigde gegevens en kan er vooraf met iemand gesproken worden. Het kan dus, mits die persoon een proefles afspreekt voor die dag.

V. Mag ik als ouder/verzorger blijven kijken tijdens een les?
A. Kijken kan alleen bij de eerste proefles. Gedurende het seizoen zijn er af en toe mogelijkheden om iets bij te wonen, zoals de examens van de junioren.