Ben jij klaar voor je examen?

Schrijf je nu in

Captcha

Algemene voorwaarden

  1. Kandidaat kan deelnemen aan het examen op vertoon van zijn of haar Examen Toegangskaart. De Examen Toegangskaart kun je de week voor het examen halen tijdens de Proefexamens;

  2. Kosten van het examen bedragen 15 euro en worden na aanmelding van je rekening afgeschreven. Door het Proefexamen is de kans extreem klein dat je zakt voor je examen. Mocht het helaas toch zo zijn dan vindt er geen restitutie plaats.

  3. Als kandidaat slaagt voor het examen, ontvangt hij of zij een band en een diploma. Als een band niet op voorraad is, ontvangt de kandidaat de band op een later moment. 

  4. Als kandidaat te laat is opgegeven kunnen het diploma en de band mogelijk niet direct na het examen worden uitgereikt. Kandidaat kan niet per definitie meedoen aan het examen, maar is ook niet direct uitgesloten van het examen. Of deelname nog mogelijk is bekijken wij per kandidaat. De band kunnen wij voor je nabestellen. Verzendkosten van 7,50 euro worden hiervoor wel in rekening gebracht. Dit gebeurt in overleg.

  5. Inschrijving dan wel in bezit zijn van een Examen Toegangskaart is geen garantie voor deelname. Het kan voorkomen dat wij besluiten om kandidaat deelname aan het examen te ontzeggen. Dit kan te maken hebben met kennis en kunde maar ook met houding en gedrag.

  6. Misschien zijn wij iets vergeten, zijn afspraken onhandig geformuleerd of blijkt later dat een andere manier beter is. Te alle tijde geldt hoe dan ook dat de aanwijzingen van de Sensei voor, tijdens en na het examen opgevolgd dienen te worden. Ook al zijn of lijken deze niet overeen te komen met bovengenoemde en elders genoemde afspraken.