Een proefles Karate?

dat moet je meemaken

Bij Wadokai Gorinchem heeft iedereen de mogelijkheid om een gratis proefles te volgen. Deelnemen aan een les is een uitstekende manier om te beoordelen of Karate of Kobudo iets voor je is, of de les bevalt en wat ons betreft nog belangrijker, of je de sfeer als prettig ervaart. Benieuwd? Meld je aan voor een gratis proefles door het formulier in te vullen.

Welke kleding moet ik aantrekken?

In de Dojo wordt er op blote voeten getraind. Het is belangrijk dat je goed kunt bewegen met je armen en benen en dat je veilig met iemand anders kunt oefenen. Met veilig bedoelen we in dit geval dat je nergens achter kunt blijven haken (ruime zakken in een vest) of dat je onnodige wondjes oploopt door bijvoorbeeld ritsen of klittenband. Sieraden (ringen, horloges, kettingen en oorbellen bijvoorbeeld). Je kunt ze eventueel afplakken mocht het niet lukken om ze af te doen.

Het meest ideaal is dus een trainingsbroek en een ruim zittend t-shirt. 

Wanneer kan ik terecht voor een proefles? 

  • KarateKids! - Vrijdag 18.00 - 19.00 uur
  • Karate - Vrijdag 19.00 - 21.00 uur
  • Kobudo - Zaterdag 9.30 - 10.45 uur

Let op! In verband met speciale trainingen en andere bijzonderheden is een proefles niet zonder meer mogelijk op bovengenoemde dag. Als je graag een proefles wilt volgen, maak dan eenvoudig een afspraak door het formulier in te vullen.

Mag ik blijven kijken als mijn kind een proefles volgt? 

Junioren (vanaf ongeveer zes jaar)

Wij nodigen je van harte uit om de proefles van je kind bij te wonen. Wij vinden het belangrijk dat je bewust voor Wadokai Gorinchem kiest en overtuigen je graag van onze kwaliteiten.

Na afloop van de les koppelen wij onze ervaringen met je kind aan jou terug en ben je in de gelegenheid om vragen te stellen. Wij zullen altijd proberen om je een zo objectief mogelijk advies te geven.

Senioren (vanaf ongeveer 12 jaar)

Het is helaas niet mogelijk om als ouder(s)/verzorger(s) een proefles bij de senioren bij te wonen. Wij willen zien hoe jouw kind functioneert zonder dat er door jou mogelijk een veilig gevoel gecreëerd wordt. Onze ervaring leert dat kinderen die op de grens zitten van de junioren of de senioren les zelf kunnen aanvoelen waar ze zich prettig bij voelen. In geval van twijfel bieden wij nog een proefles aan bij de junioren zodat je kind een gerichte keuze kan maken.

Meld je aan voor een gratis proefles

Captcha

Lidmaatschap

Wil je lid worden van Wadokai Gorinchem? Dan nodigen wij je graag uit voor een proefles. Na afloop van een proefles ontvang je van ons indien gewenst een inschrijfformulier en krijg je de gelegenheid om vragen te stellen over het lidmaatschap en de gang van zaken bij Wadokai Gorinchem.